Az Euszer-Team Épületgépészeti és Szolgáltató Kft 2008-ban magánerőből, azzal a céllal alakult, hogy igényes szolgáltatásainak révén, hosszútávon is piacképes maradjon. Cégünk fő profilja az épületgépészeti szerelés és kivitelezés. 2001 óta foglalkozunk lakások, családi házak, társasházak, cégek és közintézmények teljes körű víz-, gáz-, fűtésszerelésével. A meglévő berendezések javítási és korszerűsítési munkáival is szívesen foglalkozunk. Ezen kívül vállaljuk épületek komplett gépészeti elemeinek, rendszereinek alkalomszerű karbantartását is.

Hosszútávon akár szerződéssel egybekötött felügyeletet is tudunk biztosítani. Alapvető filozófiánk, hogy az ügyfeleinknek és a piaci igényeknek maximálisan megfeleljünk, melynek legfontosabb eleme az ügyfélközpontúság. Arra törekszünk, hogy minél komplexebben tudjunk megfelelni a mai kor egyre növekvő igényeinek és elvárásainak.

A szerelési munkák során lehetőség szerint a legkorszerűbb, leggazdaságosabb és a legjobb minőségű anyagokat használjuk fel, illetve építjük be. Sok éves szakmai tapasztalattal, szaktanácsadással és információkkal próbáljuk segíteni ügyfeleinket. A megrendelő számára a leggazdaságosabb berendezés kiválasztásához több megoldást is tudunk kínálni, amit komplex módon valósítunk meg.
Magas színvonalú szakmai hozzáértéssel, gondossággal járunk el a beépítendő termékek megválasztása, beszerzése és beépítése során. Mi betartjuk ígéreteinket, hogy Ön megvalósíthassa elképzeléseit, és mi felelős együttműködő félként támogatjuk ebben. Tesszük mindezt megbízhatóan, gyorsan, precízen, rugalmasan, kedvező áron és hosszú távon!